Stootgroep-Oost houdt vier verdachten aan

Leden van de Stootgroep Regio Oost hebben op donderdag 10 augustus 2023 de vier verdachten D.R. (41), D.S. (45) , S.S. (32) en A.A. (79) ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen aangehouden. Drie hunner zijn ter hoogte van de RGD poli van Meerzorg in de kraag gevat en de vierde verdachte aan de Kasiembegweg in het ressort Nieuw Amsterdam te Commewijne.

Tijdens onderzoek in de woning van de verdachte D.S. is er een hoeveelheid cocaïne, marihuana, hasj alsook een geldbedrag in SRD en Amerikaanse dollars aangetroffen en in beslag genomen. Hierna zijn de verdachten ter voorgeleiding en de in beslag genomen goederen voor verder onderzoek overgedragen aan de politie van het bureau Meerzorg.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn S.S. en A.A. door de politie heengezonden, terwijl D.R. en D.S. die broer en zus zijn en in het jaar 2022 tot twee keer toe waren aangehouden voor hetzelfde gepleegde strafbare feit, wederom in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.