Stootgroep KPS houdt drieëntachtig (83) personen tijdens verkeerscontrole staande

De stootgroep van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft in het weekend van vrijdag 19 november tot en met de vroege ochtend van maandag 22 november tijdens verschillende verkeerscontroles corrigerend en verbaliserend opgetreden.
Daarbij zijn er in totaal drieëntachtig voertuigen gecontroleerd, waarbij achttien (18) personen die verschillende verkeersovertredingen begingen, beboet zijn geworden. Verder werden er in totaal zestien (16) voertuigen doorzocht door de wetsdienaren. Echter zijn er geen noemenswaardigheden in de voertuigen aangetroffen. Dertien (13) personen hebben hun boete buiten proces afgewikkeld.
Tijdens de Lock down uren hebben de wetsdienaren zich niet alleen geconcentreerd op de verschillende verkeerscontroles. Er werden ook verschillende locaties aangedaan, waar onder het Fort Zeelandia, Traphouse, Waka Pasi en On the Run. Bij die gelegenheid zijn er verschillende personen van de plaatsen verwijderd.
De stootgroep heeft ook te Weg naar Zee in het werkressort van de politie van Kwatta alwaar er een feest gaande was, assistentie verleend aan pro Kwatta. Op die locatie werden de feestvierenden van de plek verwijderd. Aan de Richard Voulliarestraat werd er ook een feest stopgezet en werden de feestgangers ook van de locatie verwijderd.
De politie doet een dringend beroep op u, om zich te houden aan de covid-19 protocollen.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.