Stoffelijk overschot van Onbekende manspersoon, op een berm langs de Brownsweg aangetroffen

De politie van het bureau Brownsweg heeft op woensdag 25 oktober 2023 omstreeks 07.30 uur v.m. de melding ontvangen van een groep militairen die richting Paramaribo afreisden, dat een manspersoon vermoedelijk van marron afkomst, dood op de berm langs de Brownsweg in het district Brokopondo was aangetroffen.

De wetsdienaren begaven zich direct voor onderzoek naar de locatie en troffen bedoelde manspersoon die geen teken van leven vertoonde, bedekt met een deken aan. Een arts van de poli van Medische Zending stelde officieel de dood van de man vast. De identiteit van het lijk van de manspersoon is nog niet bekend. Medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing deden voor onderzoek eveneens de plek aan.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de manspersoon ter obductie in beslag genomen.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van Brownsweg die te bereiken is op het telefoonnummer 6808643 of via het Command Center op het nummer 115.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.