Stiefzoon ingesloten voor mishandeling stiefvader

De politie van Munder heeft op maandag 6 februari de 27-jarige Ashok G. aangehouden voor mishandeling van zijn stiefvader. Ashok woont in bij zijn moeder en stiefvader. De politie van Munder heeft vaker ruzie tussen de stiefzoon en zijn stiefvader moeten beslechten.
Ashok komt vaak tussenbeide als zijn moeder en stiefvader het met elkaar aan de stok hebben. Maandag was dit wederom het geval. De verdachte bemoeide zich met de ruzie en viel daarbij zijn stiefvader aan. De politie werd ingeschakeld en trof de vader met een barstwond aan het hoofd aan. Ashok werd overgebracht naar het politiebureau.
Het slachtoffer is overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling. Hij is door verwezen naar de specialist voor verdere behandeling aangezien hij volgens de behandelende arts een ribfractuur heeft opgelopen.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Ashok ingesloten.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.