Stief kleinzoon ingesloten voor diefstal doormiddel van geweld

De politie van het bureau Zanderij heeft op zondag 4 augustus de 31-jarige Orpheo S. ingesloten.
Orpheo heeft in de nacht van zaterdag 3- op zondag 4 augustus zijn 82-jarige stief opa in diens woning in de Rijsdijweg overvallen en een onbekend geldbedrag en zaktelefoon gestolen. Orpheo, die op hetzelfde erf woont, drong het huis van zijn stief opa binnen om te stelen. Orpheo werd betrapt tijdens zijn snode daad omdat zijn opa wakker werd en hem in het huis zag. Zij geraakten in een worsteling waarbij de oude man een armfractuur en een verwonding aan zijn hoofd opliep. Het slachtoffer/benadeelde gilde om hulp waarop buren reageerden. Orpheo vluchtte toen het huis uit. De buren schakelden familie leden in die op de hoogte werden gebracht van hetgeen Orpheo misdaan had. Familie leden kwamen Oprheo tegen ter hoogte van de Meursweg en gingen ertoe over hem aan te houden en over te dragen aan de politie.
Bij de voorgeleiding heeft Orpheo toegegeven het strafbaar feit gepleegd te hebben. Voorts dat hij de diefstal met geweld heeft gepleegd omdat zijn stief opa hem zou hebben behekst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.