Steekpartij met twee gewonden; verdachten ingesloten

De politie van het bureau Latour heeft op zondag 18 juli de 32-jarige Georgetina S. aan de Goeiestraat te Winti Wai aangehouden.

Georgetina bracht op die dag aan de Goeiestraat twee personen steekverwondingen toe met een scherpvoorwerp. De wetsdienaren deden na de melding van het incident de plek aan voor onderzoek. Geconstateerd werd dat de twee slachtoffers Jelissa L. (24) en de 30-jarige Andy S. ter hoogte van pand no.2 met elkaar stonden te praten. Georgetina die op een bepaald moment kwam aangelopen, begon zonder enige reden Jelissa uit te schelden en vroeg haar rekenschap om roddelpraatjes. Daarbij haalde de vrouw een scherp voorwerp uit haar B.H. tevoorschijn en zwaaide daarmee in de richting van Jelissa. Andy kwam tussen de twee vrouwen om erger te voorkomen, maar werd daarbij in zijn rechteronderarm geraakt.

Georgetina viel de dame toch aan, waarbij Jelissa een steekverwonding opliep aan haar rechterschouder. De twee gewonde slachtoffers werden per eigengelegenheid overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn Andy en Jelissa heengezonden.

De verdachte werd in de boeien geslagen en het scherp voorwerp is hangende het onderzoek in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Geogetina achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.