Steekpartij met fatale afloop

Maikel  van Dams  is op donderdag 1 oktober middels een scherp voorwerp om het leven gebracht door de verdachte Dimitri M. De politie van het ressort Latour kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat aan de Knikkerstraat een vechtpartij gaande was. De politie ging ter plaatse en trof het slachtoffer Maikel badend in bloed aan. Aangezien hij geen tekenen van leven meer vertoonde werd een arts ingeschakeld. Hij stelde de dood vast.

Uit het voorlopige  onderzoek is komen vast te staan dat partijen een oude vete hadden. Het slachtoffer, dat kapper van beroep is, moet enkele minuten voor het voorval naar de winkel zijn gelopen. Bij de winkel kwam hij Dimitri tegen. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee heren waarbij de verdachte Dimitri een mes te voorschijn moet hebben gehaald. Omstanders hebben kunnen voorkomen dat het latere slachtoffer werd gestoken door Dimitri te ontwapenen.

De verdachte die geen heil vond in het feit dat hij de andere niet heeft kunnen verwonden, ging weg en kwam terug met een ander mes waarmee hij het slachtoffer een fatale messteek toebracht in de linkerborststreek. Maikel overleed ter plaatse. De verdachte maakte zich gelijk uit de voeten. Het lijk van het slachtoffer is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslaggenomen voor obductie.

Het onderzoek wordt overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.