Steekpartij met dode en gewonde

Tijdens een ruzie tussen twee groepen jongemannen is de jeugdige  Damian Pinas en zijn vriend de 17-jarige G.S. neergestoken met een scherp voorwerp. Damian Pinas is ten gevolge van die steekverwonding ter plaatse overleden en zijn vriend G.S. is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. Deze steekpartij heeft gisteravond, zaterdag 4 april, plaats gevonden op een parkeerterrein langs de lalarookhweg in het politie ressort Uitvlugt. Het ontzielde lichaam van Pinas is voor sectie door de politie in beslag genomen na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat Pinas en G.S. zich op het parkeer terrein bevonden samen met nog twee andere vrienden. Bij die gelegenheid maakten zij een groep meisjes het hof. De hofmakerij zou niet in goede aarde zijn gevallen bij drie jongemannen die zich op de bromfiets op het parkeerterrein bevonden. Er moet toen een woordenwisseling gevolgd door een vechtpartij zijn ontstaan tussen de groep van Pinas en de  bromfietsers. Eén van die bromfietsers zou toen een scherp voorwerp tevoorschijn hebben gehaald waarmee hij steekverwondingen heeft toegebracht aan G.S. en Damian Pinas. Hierna zijn de bromfietsers weggereden. Twee van de bromfietsers zijn respectievelijk van creoolse- en  hindoestaanse afkomst en de derde is waarschijnlijk van gemengd ras. De drie bromfietsers worden onder andere verdacht van openlijke geweldpleging de dood ten gevolge hebbende. Vermoedelijk heeft één van de verdachten zijn bromfiets op de plaats van het misdrijf achter gelaten.

 

Bij deze wordt een oproep gedaan aan een ieder die informatie heeft over de drie bromfietsers om deze informatie door te spelen aan de Centrale Meld Kamer van de politie op het nummer telefoonnummer 115, de politie tiplijn op het telefoonnummer 179 of aan de politie van het bureau Uitvlugt op het telefoonnummer 46444.

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.