Steekpartij Fred Derbystraat met dodelijk afloop

De 43-jarige M.R. is in de vroege ochtend van dinsdag 14 maart 2023 na een steekpartij aan de Fred Derbystraat ter plaatse komen te overlijden.
Na een melding van het Command Center dat een man met een steekverwonding zich bevond aan de Fred Derbystraat ter hoogte van Malhoe en dat het slachtoffer vermoedelijk het leven had gelaten, deed de politie van het Bureau Nieuwe Haven en andere politie eenheden de plek aan voor onderzoek.
Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het slachtoffer M.R. dat geen teken van leven meer vertoonde op voormelde locatie aan. Een arts stelde officieel de dood van de man vast. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat M.R. en zijn partner tijdens het borrelen aan de Waterkant een woordenwisseling kregen met een ander koppel. Na de woordenwisseling verlieten beide koppels de locatie, maar op een bepaald moment kwamen ze elkaar weer tegen aan de Fred Derbystraat ter hoogte van Malhoe. Er ontstond wederom een woordenwisseling tussen hen die uitmondde in een steekpartij, met voor M.R. het noodlottige gevolg.
Na de daad verliet het verdacht koppel op de bromfiets de plek. Twee beveiligers van een Securitybedrijf die in de omgeving waren, zette de achtervolging in, maar verloor de verdachten ter hoogte van de Gemenelandsweg uit het oog.
In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van M.R. door de politie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.