Steekgrage dronken plezierdames aangehouden door politie Latour

Johanna A. (24) en de 27-jarige Nathalie M. zijn op maandag 26 december door de politie van Latour aangehouden voor mishandeling. De dames bevonden zich in een bekende bar in het ressort. De politie kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een steekpartij in de bar.
Onderzoek wees uit dat de vrouwen zich in de bar bevonden samen met een rivaal. Op een gegeven moment moet de andere dame de toiletruimte hebben opgezocht. De vechtersbazen gingen haar achterna. Eén van de dames bracht hun rivaal een steekverwonding toe in haar zitvlak met een scherpvoorwerp.
Voor aankomst van de politie ging het slachtoffer per eigen gelegenheid naar de Spoed Eisende Hulp. Na medisch behandeld te zijn, deed zij het politiebureau aan voor het doen van aangifte. De vrouwelijke verdachten die behoorlijk onder invloed van alcohol bleken te verkeren zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.