Stank voor dank

De politie van het ressort Nickerie heeft in de nacht van zaterdag 15 juni de 40-jarige verdachte Jerrel V. aangehouden voor vernieling en bedreiging met een misdrijf.

Een man deed aangifte tegen Jerrel waarbij hij het volgende verklaarde. Dat hij en Jerrel, V. in een bar-dancing waren. Dat Jerrel hem- de aangever- vroeg om een “lift” naar de Skrifimankotieweg. De aangever nam Jerrel mee in zijn auto tot op de hoek van de Oost Einde en de Skrifimankotieweg. Jerrel vond het niet goed dat de aangever hem niet tot bij zijn woonadres wilde afzetten en zij kregen daarover een woordenwisseling. Op een gegeven moment haalde Jerrel een kapmes tevoorschijn en dreigde de aangever daarmee te zullen dood kappen. Hij stapte op een gegeven moment uit de auto van de aangever en met het kapmes vernielde hij zowel de voor- als achterruit van het voertuig.

Na de aangifte werd Jerrel door de politie opgespoord, aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Jerrel, V. achter slot en grendel gezet.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.