Spreekuur RC Latour met NGO’s en MKP

De ressortcommandant (RC) van Latour, inspecteur van politie 1e klasse Sjaamanand Debi-Tewari heeft op woensdag 4 januari gesprekken gevoerd met leden van niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) en leden van het Meldpunt Kinderbescherming Paramaribo (MKP) zuid. Het betreft het vervolg traject waarmee de RC een aanvang heeft gemaakt ter bestrijding van de criminaliteit en het leefbaar maken van het ressort. Met de leden is er gesproken over de aanpak van de hangjongeren problematiek, de begeleiding en opvang van jongeren, aanpak jeugdcriminaliteit alsook recreatie mogelijkheden voor jongeren in de buurt. 

De RC probeert door middel van goede communicatie met andere organisaties zoveel mogelijk een beter leef klimaat te scheppen in het ressort. Het gesprek resulteerde in afspraken voor het organiseren van activiteiten in de vorm van sport en spel voor de doelgroep. In het vervolg zal maandelijks overleg plaatsvinden tussen de RC en deze groep.  

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.