Sociaal maatschappelijke samenwerking tussen het KPS en Lionsclub Paramaribo North

De Lionsclub Paramaribo North  zal op de “Bigi KPS Tapjari Dansi”   van aanstaande zaterdag 29 december een “fund racing” activiteit hebben ten behoeve van het “Sight First” project.

Het “Sight First” project houdt in dat de Lionsclub Paramaribo North in samenwerking met optiek Ninon gezondheidsbrillen aanschaft voor behoeftige kinderen in onze samenleving.

Optiek Ninon doet de oogmeting van deze kinderen gratis en tegen sterk gereduceerde prijzen worden de brilmonturen door deze brillenzaak verkocht aan de Lionsclub ten behoeve van de kinderen.

De samenwerking tussen deze service club en het Politie korps houdt in dat de Lionsclub Paramaribo North kosteloos een verkoopstand mag plaatsen op het politie terrein om etenswaren te verkopen. De etenswaren zullen heel divers zijn.

De opbrengst van de verkochte etenswaren zullen gebruikt worden voor het “Sight First” project. De club heeft voor dit jaar al 32 kinderen  geïdentificeerd die behoefte hebben aan een gezondheidsbril.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.