Snelheidcontrole deel van werkzaamheden KPS

De politie van Coronie en de Motor Surveillance Dienst (MSD) van de politie hebben in het weekend van vrijdag 30 oktober totaal 14 rijbewijzen ingevorderd tijdens snelheidscontrole. De controle zijn respectievelijk gehouden in het district Coronie ter hoogte van plantage Moy en de Afobakaweg ter hoogte van mastnummer 70. De snelheidsduivels hebben wederom de toegestane maximum snelheid overschreden.

Zowel in het district Coronie ter hoogte van de plantage Moy als op de Afobakaweg ter hoogte van mastnummer 70  is de maximum toegestane snelheid  gesteld op 40 kilometer per uur.

De hoogste geconstateerde overschrijding in het district Coronie is 122 kilometer per uur. De snelheidsduivel die de hoogste overschrijving op de Afobakkaweg heeft begaan ontwikkelde een snelheid van 104 kilometer per uur.

De rijbewijzen van deze bestuurders zijn ingevorderd en aan de overige  overtreders is een boete opgelegd.  De politie van Coronie heeft SRD 2.700 aan boetegelden geïnd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.