Smokkelaarster aangehouden door Politie Santo Dorp

De politie van het ressort Santo Dorp kreeg op woensdag 20 februari. via de Command Center, de melding van een hoog oplopende ruzie tussen een man en zijn vrouw op hun woonadres.

Bij aankomst op het adres traden de politiemannen bemiddelend op. De 26-jarige vrouw Nafisa.T. die apotheker assistente is, gaf de politieambtenaren kennen dat ze naar haar moeder wilde verhuizen. Terwijl zij haar persoonlijke spullen inpakte vertelde haar man aan de politie dat Nafisa illegaal ingevoerde medicijnen in huis had. Ter overtuiging van zijn bewering overhandigde de man twee dozen met in totaal 46 flessen “Tussadryl” hoestdrank over aan de politie.

De vrouw verklaarde dat zij de dozen met hoestdrank voor een Guyanese vrouw moest bewaren. Nafisa is door de politie aangehouden en het smokkelwaar is in beslag genomen. Nafisa werd vervolgens voorgeleid bij een inspecteur van politie tevens hulp officier van justitie. Omdat wat Nafisa misdaan heeft een economisch delict is, is zij in de gelegenheid gesteld om deze zaak buiten proces af te handelen. Zij heeft een opgelegde boete van Srd.5000,- betaald en is na verhoor heen gezonden. Deze manier van afhandelen van de zaak door de politie is geschied na overleg met het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.