Slikster tevens propster in de kraag gevat

Het Bestrijding Internationale Drugs (BID) Team heeft op vrijdag 22 december de 24-jarige Surinaamse Petra N. op de Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden. De jonge die op vertrek stond naar het buitenland viel tijdens een routine controle door de mand. Bij visitatie werden enkele bolletjes cocaïne op Petra aangetroffen. Het vermoeden bestond dat er meer aanwezig zou moeten zijn. Zij werd aangehouden en overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade. Verder onderzoek wees uit dat de verdachte enkele bolletjes heeft geconsumeerd. Ook in een van haar lichaamsholte bevond zich een cocaïne prop.  Inmiddels heeft zij via de natuurlijke weg 57 bolletjes uit het lichaam verwijderd.

Tijdens het verhoor bekende zij het verderfelijk spul te hebben ontvangen van een verstrekker die niet in Suriname woonachtig is. Zij wilde de politie doen geloven dat zij weinig af weet van deze persoon.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is zij in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.