Slikkers aangehouden

Drie slikkers die op vertrek naar Nederland stonden zijn in de afgelopen dagen op de Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden. Bij controle werkzaamheden van het Bestrijding Internationale Drug (BID) Team op zondag 18 juni is de 37-jarige Ine P. aangehouden. Zij heeft bekend 66 cocaïne bolletjes te hebben geslikt.

Winston P. (31) die viel tijdens controle werkzaamheden door de douane recherche op zondag 18 juni door de mand. Hij heeft toegegeven meer dan 100 cocaïne bolletjes te hebben geslikt.

De derde slikker, de 27-jarige Randel H. is op maandag 19 juni door het Bestrijding Internationale Drug (BID) Team aangehouden. Deze slikker bekende zich gevuld te hebben met meer dan 100 cocaïne bolletjes. Na afstemming met een lid van het OpenbaarMinisterie zijn de drie slikkers in verzekering gesteld.

Samen met het verderfelijk spul zijn de slikkers overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade. Inmiddels hebben de drie koeriers via de natuurlijke weg de drugs uit het lichaam verwijderd.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.