Slepende ruzie eindigt in de cel

Bidjeskoemar (44) en de 25-jarige Dipak zijn op donderdag 10 december door de politie van Santo Dorp aangehouden om een slepende ruzie. Bidjeskoemar beschuldigt Dipak die eerder bouwwerkzaamheden voor hem had verricht, ervan een schakelaar van hem te hebben weggenomen. Ondanks de slepende ruzie hebben geen van de twee eerder aangifte gedaan bij de politie.

Op de bewuste donderdag liep de ruzie tussen de heren uit de hand. Na elkaar via SMS berichten te hebben uitgescholden ging  Bidjeskoemar naar het adres van Dipak om hem om rekenschap te vragen. Op het adres zag hij Dipak in een hangmat liggen. Bidjeskoemar nam een scherpvoorwerp en sneed het touw van de hangmat door. Dipak die op de vloer terecht kwam, stond op en snelde zich in huis. Hij kwam terug met een jachtgeweer en schoot in de richting van Bidjeskoemar. Het voertuig van Bidjeskoemar werd geraakt door de hagels uit het jachtgeweer.

Hij begaf zich naar het politiebureau en deed aangifte. Kort daarna ging Dipak ook naar het bureau en vertelde zijn deel van het verhaal aan de politie.

Beide mannen werden aangehouden  voor vernieling van elkaar goederen en voor de andere gepleegde strafbare handelingen.  Het jachtgeweer is in beslaggenomen.

 Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de mannen in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.