Slepende buren geschil eindigt in kappartij met dodelijke afloop 

Een slepende buren ruzie is op zondag 30 augustus geëindigd in een kappartij met dodelijke afloop. Adjako Andre ongeveer 33-jaar oud is door zijn buurman Delano,D. gekapt. Dit geval heeft zich voorgedaan aan de Kronenburgweg. Volgens het voorlopige onderzoek van de politie reed het latere slachtoffer met zijn fiets over de Kronenburgweg richting Nieuwweergevondenweg . De verdachte die niet ver van het slachtoffer woonachtig is heeft hem opgewacht en zonder enige aanleiding kapverwondingen toegebracht . De politie die was ingeschakeld, schakelde de ambulance in. Bij aankomst van de ambulance bleek dat Adjako het leven reeds had gelaten. Delano,D. is aangehouden en in verzekeringgesteld. Het lijk van Adjako is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

De politie heeft vaker opgetreden tijdens geschillen van deze buren. Ook zijn partijen eerder opgeroepen en verschenen voor de hulpofficier die hun ernstig had aangesproken.
Een grote groep familieleden van het slachtoffer begaf zich naar de woning van de verdachte om de familieleden van de verdachte te lijf te gaan. Waarschuwingen van de politie hielden deze agressieve groep niet tegen. De politie was genoodzaakt om waarschuwingsschoten te lossen om de menigte op andere gedachte te brengen. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.