Slachtoffer steekpartij overleden; verdachte aangehouden

De politie van Rijsdijk kreeg vanmorgen, donderdag 30 augustus, omstreeks tien uur, een telefonische melding binnen van een steekpartij in de Frits Pinasstraat te Para.
Daar aangekomen werd het slachtoffer Roberto, Bruining met ernstige verwondingen langs de weg aangetroffen. Met de ambulance van de Regionale Gezondheid Dienst is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Bruining overleed kort na aankomst in de ziekeninrichting.
De verdachte in deze zaak is de 19-jarige Benito, S. Hij is inmiddels aangehouden door de politie van Rijsdijk. Het scherp voorwerp, waarmee hij Roberto heeft neergestoken, moet hij in een langs de Kennedyweg lopende kreek hebben gegooid.
Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat er een vete bestond tussen deze twee jongemannen. Een ontmoeting vanmorgen resulteerde in het neersteken van Bruining.
Het ontzielde lichaam van Roberto, Bruining is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De verdachte is in verzekering gesteld.
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.