Slachtoffer steekpartij Nickerie in ziekenhuis overleden; verdachte aangehouden

De 48-jarige L.S. die in de vroege ochtend van maandag 25 maart 2024 een steekverwonding heeft opgelopen bij een steekpartij voor Dream café aan de A.K. Doergasawstraat, is diezelfde avond in het ziekenhuis komen te overlijden.

De wetsdienaren van het politiebureau Nieuw Nickerie deden na de melding van een steekpartij op eerder aangegeven locatie het adres aan voor onderzoek. De politie constateerde bij aankomst dat het slachtoffer L.S. zich met familie en vrienden in het Café bevond. Kort voor het incident was hij naar buiten gelopen om te urineren en werd daarbij met een scherp voorwerp gestoken door een onbekende man, die na de daad het hazenpad koos richting de Tamadamsonstraat. Het slachtoffer werd voor de komst van de politie per eigengelegenheid door familieleden afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nickerie.


Verder gaf een bezoeker de politie te kennen dat hij op dat moment het Café bezocht en het slachtoffer L.S. buiten zag liggen met een steekverwonding. Hij ging de verdachte achterna zonder het gewenste resultaat. De wetsdienaren deden vervolgens het MMC aan en kregen van de dienstdoende arts te horen dat het slachtoffer L.S. het leven heeft gelaten. Het motief tot deze daad is vooralsnog onbekend.

Na bekomen informatie werd de 26-jarige verdachte L.S. diezelfde avond op een adres in het district Nickerie opgespoord en aangehouden. Het steekwapen is nog niet achterhaald.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte L.S. door de politie in verzekering gesteld en is het verdere onderzoek in deze zaak overgedragen aan de recherche van Regio West.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.