Slachtoffer om het leven gebracht tijdens roofoverval te Albina

De 43-jarige Andre Misiedjan is in de morgen van zaterdag 26 november tijdens een roofoverval aan de Granolovallenweg te Albina in het distrikt Marowijne om het leven gebracht door twee gemaskerde en met vuistvuurwapens gewapende manspersonen.

De politie van het bureau Albina kreeg een telefonische melding van een beroving op voornoemde adres. Bij aankomst van de wetsdienaren op de locatie werd het slachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde met een schotwond aan zijn rechterborst aangetroffen. Een arts stelde officieel de dood van Andre vast.

Na de daad gingen de daders er vandoor met het voertuig van het slachtoffer en andere buit gemaakte zaken. Door goed speurwerk van de politie is het voertuig te Bilo Kondre terug gevonden. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in deze zaak en is het verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Het ontzielde lichaam van Andre is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslaggenomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.