Slachtoffer neergeschoten door rovers

De 50-jarige meneer Manodjkoemar Mohan is op woensdag 22 januari tijdens een worsteling met twee rovers dood geschoten. Dit voorval heeft plaatsgevonden in een barbershop te Welgedacht-A weg.
De politie van Regio Midden kreeg eerder op de dag melding van de beroving aan de Welgedacht-A weg en deed de plek aan voor onderzoek. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat meneer Manodjkoemar zich in de kapperszaak bevond, alwaar de rovers binnen traden. Zij beroofden een andere klant van zijn halsketting en sommeerde de kapper ook zijn halsketting af te staan. Intussen raakten de rovers slaags met meneer Manodjkoemar. De kapper rende de zaak uit en hoorde dat er werd geschoten.

Meneer Manodjkoemar liep de barbershop uit en zeeg enkele meters verder neer. Het bleek dat het slachtoffer in zijn buikstreek was geraakt. Hij liet ter plaatse het leven. De rovers hebben de plek verlaten voor de komst van de politie.
Het ontzielde lichaam van de overledene is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het slachtoffer was een ex-politieambtenaar.
Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.