Slachtoffer na mishandeling met eindhout, in ziekenhuis overleden

Het 34-jarige slachtoffer S.P. is op maandag 23 oktober 2023 na te zijn mishandeld met een eind hout door de verdachte R.V. in het dorp Gansee te Djumu, in het ziekenhuis komen te overlijden.


Een zekere M.B. deed op zondag 22 oktober 2023 omstreeks 13.00 uur n.m. aangifte van de mishandeling op het politiebureau Djumu. Naar zeggen van de aangever had het slachtoffer S.P. enkele maanden geleden het 5-jarig kindje N. in een bosschage seksueel misbruikt. De politie was daarvan nimmer in kennis gesteld en werd het geval door partijen zo gelaten. Desondanks pleegde S.P. in de ochtend van 22 oktober 2023 wederom dezelfde strafbare handelingen bij het 5-jarig kindje. S.P. werd toen ernstig aangesproken door de verdachte R.V. en met een eind hout mishandeld. Het slachtoffer S.P. liep barst wonden op aan zijn hoofd en was niet aanspreekbaar. Hij werd voor verdere medische behandeling met het vliegtuig overgevlogen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij op 23 oktober 2023 het leven heeft gelaten. De verdachte R.V. werd opgespoord en op maandag 23 oktober 2023 aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.


Het ontzielde lichaam van het slachtoffer S.P. is in opdracht van het O.M. ter obductie door de politie in beslag genomen.


Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.