Slachtoffer met steekverwondingen blijkt rover te zijn

De 24-jarige Rinaldo, K. liep in de vroege ochtend van zondag 15 november steekverwondingen op. 

De politie van Santodorp die de melding van een beroving kreeg, waarbij een slachtoffer met steekverwondingen zich bevond op de kruising van De Goede Zorg- en de Blijdschapweg ging ter plaatse voor onderzoek. Rinaldo werd aangetroffen met een barst verwonding op zijn hoofd en steekverwondingen aan zijn onderbuik, rechterhand en linkervoet. Hij had ook geen schoenen aan.

Hij verklaarde aan de Menassezegenweg beroofd te zijn door 3 manspersonen, van wie één van hen gewapend was met een mes en één met een stuk hout.  Na hun daad gingen de rovers van door met een zwarte handtas inhoudende SRD 260, een grijs verkaste mobiele telefoontoestel en een paar zwarte sportschoenen. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij ter verpleging werd opgenomen.

Tijdens het onderzoek in deze zaak kwam de politie echter achter andere feiten. Het onderzoek wees uit dat Rinaldo in een woning aan de Claudiawensweg in het ressort Santodorp op zondag 15 november had ingebroken.

De benadeelde betrapte de verdachte op heterdaad en raakte met hem in worsteling in de woning. Op een bepaald moment zag de verdachte kans om weg te vluchten met medeneming van een mobiele telefoontoestel van de eigenaar. Hij sprong via een raam naar buiten, waarbij het glaswerk van het raam stuk ging. Rinaldo liep daarbij letsels op.

Ondanks de opgelopen letsels rende Rinaldo toch weg, maar zeeg enkele straten verder neer. Door een voorbijganger werd de politie ingeschakeld, waarna hij per ontboden ambulance  werd afgevoerd naar de SEH voor medische behandeling. Op de plaats waar Rinaldo was gevallen werd het telefoontoestel van de benadeelde aangetroffen en in beslag genomen.

Nader onderzoek wees verder ook uit dat de politie van Santodorp ook een zeden zaak tegen deze verdachte in onderzoek heeft. Rinaldo moet samen met zijn broer een nichtje van hen hebben verkracht. Deze zaak zal ook worden overgenomen door de afdeling Kapitale Delicten.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.