Slachtoffer laat leven bij beroving: één rover gedood, tweede vermoedelijk verwond

De Politie van Geyersvlijt kreeg op zondag 25 december om half 5 in de ochtend de melding via de Centrale Meldkamer dat er schoten waren gelost op een adres in het ressort.

Ter plaatse aangekomen trof de wetdienaren twee manspersonen met schotverwondingen aan. Het bleek te gaan om de heer des huizes en een crimineel. De crimineel had het leven reeds gelaten. De 46-jarige John Noordwijk werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij het leven liet.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat er vermoedelijk twee criminelen de woning zijn binnengedrongen. Het latere slachtoffer moet het gestommel hebben gehoord en is erop afgegaan. Hij is samen met zijn gezin door de criminelen onder schot gehouden. Op een bepaald moment raakte hij in een worsteling met een van hen. Er zijn daarbij schoten gelost. De crimineel die geraakt was, vluchtte het huis uit en zeeg neer.

Aan de hand van de aangetroffen sporen, bestaat het vermoeden dat de tweede verdachte  een verwonding moet hebben opgelopen.

 De personalia van de crimineel die het leven heeft gelaten is vooralsnog onbekend.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten

 

.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.