Slachtoffer kappartij in het ziekenhuis overleden; verdachte aangehouden

De 36-jarige Diego Richaards is op maandag 16 september in het ziekenhuis overleden, na een kappartij op zondag 15 september op de hoek van de Gladiolen- en de Residastraat.

De politie van het ressort Nieuwe Haven kreeg op 15 september de melding van een kappartij op voornoemde locatie en deed de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst van de wetsdienaren werd Diego, die niet aanspreekbaar was met verwondingen op zijn hoofd, buik en rug aangetroffen. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. In kritieke toestand werd het slachtoffer in de ziekeninrichting opgenomen, waar hij op 16 september het leven liet. Zijn ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen.

De 30-jarige Valentino T. had voor de komst van de politie de plek met het scherp voorwerp verlaten, maar meldde zich dezelfde dag aan op het politiebureau. Hij werd direct aangehouden en het scherp voorwerp is eveneens achterhaald. Volgens zijn verklaring heeft hij vaker last ondervonden van Diego. Toen Valentino het slachtoffer op zondag tegenkwam, nam hij geen kans en bracht Diego verwondingen toe met het scherp voorwerp.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.