Slachtoffer aanrijding Commewijne in het ziekenhuis overleden

De 67 jarige Rampersad Harnarain is op maandag 15 mei op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis overleden.
Harnarain is op vrijdag 5 mei jl. betrokken geweest bij een aanrijding. Het voorlopige onderzoek wees uit dat Harnarain met zijn fiets reed over de Commissaris Thurkowweg komende uit de richting Meerzorg naar Belwaarde. Gekomen ter hoogte van Palmvillage gaf Rampersad een autobestuurder die de zelfde richting opreed de gelegenheid hem voorbij te rijden waarna hij gelijk de rechterzijde van de straat opreed, zonder te letten op het aankomend verkeer vanuit de tegenovergestelde richting. Op het zelfde moment kwam er een voertuig vanuit de tegenovergestelde richting met als gevolg de aanrijding.
Per ontboden ambulance werd het slachtoffer dat niet aanspreekbaar was afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij op de afdeling Intensive Care is opgenomen. Op maandag 15 mei liet hij het leven.
Het lijk is na afstemming met een lid van het OM in beslaggenomen voor de obductie.
Politie ressort Nieuw Amsterdam onderzoekt deze zaak verder.
Met het heengaan van Rampersad staat de verkeersbarometer op 23.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.