‘Skapoe’ aangehouden voor zware mishandeling en openlijke geweldpleging; kompanen voortvluchtig

De politie van Zanderij heeft op donderdag 22 maart de 27-jarige Eduard H. alias ‘Skapoe’ aangehouden.

‘Skapoe’ wordt ervan verdacht de 33-jarige Jermain P. op zondag 11 februari met een bierfles te hebben verwond in zijn gelaat. De politie van Zanderij deed na de melding van het voorval de plek aan. Helaas had ‘Skapoe’ de plaats al verlaten.

Onderzoek wees uit dat zowel de verdachte als het slachtoffer zich op een feest bevonden te Coropina. Op een bepaald moment treiterde enkele dronkaards het latere slachtoffer Jermain die ook op het feest was. Hetgeen gepaard ging met een geducht pakslaag. Het slachtoffer ging boos naar huis en bewapende zich met twee scherpe voorwerpen.

Bij het zien van Jermain werd hij direkt met lege bierflessen bekogeld door de dronkaards. Hij werd in zijn gelaat geraakt door een bierfles die door één van de dronkaards was geworpen. Volgens verklaringen van omstanders is deze fles door ene ‘Skapoe’ gegooid. Jermain liep hierdoor verwondingen op in het gezicht. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar er operatief is ingegrepen.

De scherpe voorwerpen waarmee Jermain zich had bewapend zijn aangetroffen en in beslag genomen. Na de daad maakten de dronkaards zich uit de voeten. ‘Skapoe’ werd opgespoord en op donderdag 22 maart aangehouden. Hij heeft bekend zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Aan de aanhouding van zijn kompanen wordt gewerkt

Na afstemming met een lid van het Openbare Ministerie is ‘Skapoe’ in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.