Sigaretten in verschillende tassen verstopt om naar Paramaribo te smokkelen

De politie van de controle post Burnside in het district Coronie heeft op vrijdag 23 oktober tijdens controle een aantal slofs sigaretten ontdekt in tassen van drie personen die in een zelfde voertuig zaten. Vanuit Guyana zijn de sigaretten Suriname binnengesmokkeld.

Bij ondervraging gaf de 37-jarige Claudiomar G. te kennen dat de sigaretten van hem waren. Hij had de slofs verdeeld onder andere passagiers om zodoende de controle post te kunnen passeren met de sigaretten. Claudiomar werd aangehouden en met de sigaretten overgebracht naar het politiebureau Coronie waar hij werd voorgeleid.

Bij zijn voorgeleiding deed hij het verzoek de zaak buitenproces af te handelen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werd de zaak buiten proces afgehandeld. De sigaretten zijn in beslaggenomen. Claudiomar moest SRD 2200 aan boetegeld betalen. Hij is daarna heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.