“Shiva aangehouden door de afdeling Fraude; kompaan voortvluchtig

De 20-jarige verdachte Racho K. alias “Shiva” is op maandag 30 augustus op verdenking van oplichting en verduistering door de afdeling Fraude aangehouden.

Racho exploiteerde samen met de voortvluchtige verdachte Soenieldath P. een car center aan de Derde Rijweg. Het tweetal heeft daarbij geldbedragen van verschillende klanten in ontvangst genomen en tot heden de gekochte auto’s nooit afgestaan aan de kopers. Enkele benadeelden deden toen aangifte bij de politie, waarna dit duo werd opgespoord.

Hangende het onderzoek is Racho na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Aan de opsporing van zijn kompaan Soenieldath wordt gewerkt.

Het vermoeden bestaat dat dit tweetal meerdere klanten op deze manier heeft benadeeld. Deze personen worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de afdeling Fraude voor het doen van aangifte. Bedoelde afdeling is gevestigd in het politie bureau Geyersvlijt en is te bereiken op de telefoonnummers 455830 en 451313.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.