Shaquille, S. aangehouden door RBTP; kompaan voortvluchtig

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op dinsdag 12 november de 22-jarige Shaquille opgespoord en ter hoogte van de van ’t Idsingastraat en de Kwattaweg aangehouden.

Shaguille en zijn voortvluchtige kompaan worden ervan verdacht aan de Zwartenhovenbrugstraat een Chinese vrouw die uit haar auto stapte te hebben beroofd van haar schoudertas inhoudende een som geld en een Iphone. Na hun daad ging het tweetal ervan door met medeneming van de buit.

De taxichauffeur die Shaquille en zijn kompaan naar de stad had vervoerd, reed weg toen hij opmerkte dat de twee mannen bezig waren met een beroving. Op camerabeelden zijn de handelingen van Shaquille en zijn kompaan duidelijk te zien. Beide verdachten werden door RBTP opgespoord en kon Shaquille worden aangehouden. Zijn kompaan is nog voortvluchtig.

Bij de voorgeleiding heeft Shaquille aan de politie verklaard dat zijn kompaan met de tas er vandoor ging. De Iphone is verkocht en de opbrengst hebben zij verdeeld.

De taxichauffeur werd eveneens opgespoord en aangehouden. Gezien het feit dat hij niets met de zaak te maken had, werd hij na verhoor heengezonden.

Shaquille is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige kompaan wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.