Seniorenburger voor vernieling in verzekering gesteld

De politie van het bureau Centrum heeft op dinsdag 16 maart de verdachte F.S. op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Deze man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan vernielingen die hij heeft aangericht aan het voertuig van een buurtbewoner.
De buurtbewoner H. deed op vermoedde zondag 14 maart aangifte op het politiebureau Centrum tegen F.S. De aangeefster hield de politie voor dat het om een slepen ruzie gaat tussen haar en de verdachte van ongeveer drie jaar. F.S. vermoedde dat de vrouw twee jongens had aangezet om zijn bouwstenen weg te nemen. De verdachte deed hierover ook zijn beklag bij een over buurman.
Volgens de vrouw was F.S. op 14 maart vermoedelijk door het dolle heen, waardoor hij een steen pakte en haar voertuig vernielde.
F.S. gaf toe het strafbaar feit te hebben gepleegd. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie op verdenking van vernieling in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.