Senioren dronkaard belandt met auto in trens

De 64-jarige Henk K. is in de avond van donderdag 14 maart aan de Tawajarieweg met zijn voertuig in een langs de weg lopende trens belandt.
De politie van het ressort Lelydorp werd ingeschakeld en begaf zich voor onderzoek naar de locatie. Gebleken is dat Henk over de Tawajarieweg reed gaande in de richting van de Poerwodadiweg.
Dichtbij de Poerwodadiweg moet hij door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Henk belandde met zijn auto in de langs de weg lopende trens. Hij kwam met de schrik vrij. Henk bleek diep in het glaasje te hebben gekeken. Hij werd ter ontnuchtering en voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau.
Toen Henk nuchter was werd hij voorgeleid bij een hulp officier van justitie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is zijn rijbewijs ingevorderd door de politie. Na verhoor is hij heen gezonden. Het dossier ter zake zal voor verdere afhandeling worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.