Senioren burger en vier jeugdigen opgesloten voor drugscriminaliteit

De politie van het ressort Kwatta heeft op zaterdagmorgen 12 januari vier jeugdigen in de leeftijdscategorie van 15- tot 20 jaar aangehouden. Deze jeugdige verdachten verhandelden drugs, waaronder wikkels crack cocaïne en marihuana in de Pianostraat.

Naar aanleiding van de verklaringen die de vier verdachten afzonderlijk hadden afgelegd bij de politie, kwam de 75-jarige vrouw Nankoemarie, N. in beeld als de persoon van wie de jeugdigen de drugs ontvingen om te verkopen. Op aanwijzing van de eerder aangehouden verdachten ging de politie naar de woning van deze senioren burger om een onderzoek in te stellen.

Tijdens dat onderzoek zijn wikkels crack cocaïne en marihuana bij Nankoemarie aangetroffen en in beslag genomen. Hangende het onderzoek is het vijftal, na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.