Seniore burger vermoedelijk slachtoffer van roofmoord

De politie van het bureau Munder kreeg in de vroege ochtend van vrijdag 22 mei, van het Command Center, de melding van een lijk in een woning in de Dinastraat. De politie van Munder deed het woonadres aan voor onderzoek. In de woning is het ontzielde lichaam van de 83-jarige meneer Albert, Kruin aangetroffen.
De heer Kruin is vermoedelijk om het leven gebracht en vermoedelijk zijn spullen uit zijn huis weggenomen. De woning is overhoop gehaald en op het lijk van de heer Kruin zijn vermoedelijk sporen van geweld aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat hij slachtoffer is van een roofmoord.
Buurtbewoners hebben naar de politie gebeld toen zij opmerkten dat de toegangsdeur tot de woning van de overledene gedeeltelijk open stond. De heer Kruin woonde alleen. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak. Nadere informatie volgt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.