Seksuele geaardheid leidt tot mishandeling bejaarde

De politie van Livorno heeft op zondag 9 april Urrel W. (35) en de 19-jarige Kevin M. in verzekering gesteld.

Het tweetal wordt ervan verdacht op zaterdag 8 april een bejaarde man te hebben mishandeld op zijn woonadres in het ressort. Het slachtoffer deed na het voorval aangifte op het politiebureau. Volgens zijn verklaring heeft Urrel die bejaardenverzorger is jaren lang zijn vrouw verzorgd. Urrel is al jaren lang een bekende van de familie en bezoekt deze dan ook regelmatig.

Op een bepaald moment vroeg de kleinzoon van de bejaarden  Urrel het adres niet meer aan te doen. Dit vanwege zijn seksuele geaardheid en dat ene Kevin zijn partner is.

Urrel werd boos en verliet het adres. Hij begaf zich korte tijd daarna in gezelschap van Kevin naar de woning van de bejaarden om de kleinzoon om rekenschap te vragen. Er ontstond toen een gehaal en getrek tussen de kleinzoon en het tweetal.

De bejaarde man kwam tussen beide om erger te voorkomen. Urrel en Kevin brachten de bejaarde man vuistslagen toe in zijn gezicht. De man liep letsels op aan zijn ogen. De vrouw van de man kwam erbij, waarna Urrel naar zijn auto liep en terugkeerde met een scherp voorwerp terug. Hiermee bedreigde hij de familie, die vervolgens de politie inschakelden.

Voor de komst van de politie verliet het tweetal de plek. Deze meldden zich hierna aan op het politiebureau. Ze werden direct aangehouden en voorgeleid. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is dit duo in verzekering gesteld.

De bejaarde man is met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medische behandeling is hij verwezen naar de oogarts.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.