Segio aangehouden voor diefstal mobiele telefoon

Leden van de Bikersunit Paramaribo hebben op woensdag 19 februari de 37-jarige Sergio B. voor diefstal aangehouden. Een winkelier benaderde de politieambtenaren die op dat moment de dienst deden bij de politie post VCB om een jongeman van creoolse komaf aan te houden.

De wetsdienaren deden op zijn aanwijzing de plek aan waar volgens de aangever de dief zich schuilhield. De dader Sergio die een bekende van de politie bleek te zijn, werd aangehouden en overgedragen aan de politie van het ressort Centrum.

De verdachte ging kort voor zijn aanhouding de winkelzaak aan de Maagdenstraat binnen. Op een onbewaakt moment ging hij over de toonbank, pakte een mobiele telefoon van het merk Samsung S9+ die een waarde van SRD 3.800 heeft en koos daarna het hazenpad.

De winkelier ging hem achterna en in de Saramaccastraat rende de verdachte een winkelzaak binnen, waarbij hij zich op de bovenverdieping verschool. Sergio bekende na zijn aanhouding, de diefstal te hebben gepleegd. Het mobiele telefoon toestel is op hem terug gevonden en in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de telefoon dief ingesloten. Deze verdachte werd reeds opgespoord voor andere soortgelijke gepleegde strafbare feiten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.