Schuldeisers verdacht van diefstal doormiddel van geweldpleging

Zes mannen, van wie één gewapend met een mes, moeten zich gistermiddag schuldig hebben gemaakt aan diefstal van een zwart gelakte Toyota Caldina gekentekend 90-28 UP en een zaktelefoon.  Volgens verklaring van de benadeelde is dit misdrijf gepleegd aan de Latourweg voor een eetgelegenheid. De benadeelde heeft verder verklaart dat de zes verdachten infeite zijn vrienden zijn omdat zij lid zijn van dezelfde motorclub. Dat zij zijn auto en zaktelefoon, onder bedreiging met dat mes,  gestolen hebben omdat hij ze wat geld verschuldigd is.  De zes mannen worden verdacht van diefstal doormiddel van geweldpleging en worden door de politie opgespoord.

” Als u iemand geld  heeft geleend en die persoon betaald u niet terug is dat geen strafbaarfeit. Het is een civiele zaak. Maar als u als schuldeiser iets van de schuldenaar wegneemt is dat diefstal. Gaat u dus goed bij u zelf te rade voordat u geld aan anderen LEENT.”

 

 

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.