Schoten gelost op woning minister

De politie van het bureau Uitvlugt deed in de vroege ochtend van woensdag 24 januari 2024 na melding van het Command Center, dat er schoten waren gelost op een woning gelegen aan de Emielaan,
de locatie aan voor onderzoek.

Bij aankomst van de wetsdienaren op het adres bleek, het te gaan om de woning van de minister van Volksgezondheid . De beveiligingsman die ter plaatse werd aangetroffen gaf de politie aan dat hij zich in het wachthuisje bevond en omstreeks 00.35 uur plotseling buiten het wachthuisje schoten hoorde. Na enige tijd haastte hij zich naar buiten en zag bij die gelegenheid dat een onbekende manspersoon, op een rijwiel gezeten, met verhoogde snelheid naar de richting van de Franchepansestraat fietste en vermoedde, dat hij de schutter moet zijn geweest.

De wetsdienaren troffen een aantal patroonhulzen op het wegdek aan en zijn er kogel inslagen aan de poort en voorgevel van de woning aangetroffen.

Er zijn nog geen verdachten in deze zaak aangehouden en is het onderzoek in deze zaak overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.