Schoten gelost op voertuig en woning annex studio; nog geen verdachten aangehouden

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg op woensdag 25 oktober 2023 de melding dat er schoten waren gelost op een auto en woning annex studio op een adres aan de Maikoestraat in het ressort Geyersvlijt.

Bij aankomst op het adres gaf de vrouw des huizes S.B. de wetsdienaren aan dat zij in de vroege ochtend een geluid buiten haar woning hoorde alsof er iets in stukken brak, maar schonk verder geen aandacht aan het geheel. Toen de vrouw even later naar haar voertuig stapte, merkte zij op dat de linkerzijde van haar auto schade had bij het linker portier, de autoruit, de koplamp en ook nog een platte band had. De vrouw had geen enkel vermoeden wat zich heeft afgespeeld, aangezien haar voertuig bij het voorste gedeelte van de woning annex studio geparkeerd stond. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.
Het is vooralsnog niet bekend wie de schoten heeft gelost en wat het motief tot deze daad is geweest. Het Forensische team is bezig met het technisch onderzoek.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.