Schoonvader met illegale status bedreigt schoonzoon

De 45-jarige schoonvader Nigel K. is op donderdag 14 juni door de politie van het ressort Centrum aangehouden.
Zijn schoonzoon deed op die bewuste dag aangifte van bedreiging tegen hem. Volgens verklaring van de aangever kreeg hij een woordenwisseling met zijn schoonmoeder, aangezien zij het niet mee eens was dat hij zonder toestemming van de verantwoordelijke huurders zaken met de verhuurder heeft besproken.
Op een bepaald moment kwam de schoonvader ertussen en gaf aan dat hij moest verhuizen. Hij verliet de woning, maar keerde kort daarna terug. De schoonvader bedreigde hem toen met een scherp voorwerp.
Hij deed toen aangifte bij de politie. Nigel die van Guyanese afkomst is, werd opgespoord en aangehouden. Hij blijkt illegaal in het land te vertoeven.
Bij de voorgeleiding heeft hij ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd. Het scherpe voorwerp is niet aangetroffen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Hij zal worden uitgezet.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.