Schoolleiding stuit tijdens tassencontrole op gaspistool bij minderjarige

Na verkregen informatie dat een leerling een gaspistool naar school moest hebben gebracht, deed de schoolleiding van de Sarasvatischool op vrijdag 27 januari een tassencontrole in alle schoollokalen.
Tijdens deze controle stuitte zij op een gaspistool, welke de 15-jarige leerling B.S. bij zich had. Naar zeggen van B.S. behoort de gaspistool aan zijn broer, die meermalen zijn schooltas had geleend en deze waarschijnlijk in zijn schooltas is vergeten.

De buurtmanager van het ressort De Nieuwe Grond, de Agent van politie 1e klasse Rafaëlla Wouter deed de school aan voor verder onderzoek. De broer werd aangezegd zich op voornoemde school aan te melden. Hierna werden de minderjarige B.S. en zijn broer B.A. (22) overgebracht naar het politie bureau De Nieuwe Grond.

Er werden door de buurtmanager Wouter afzonderlijke gesprekken gevoerd met zowel de ouders als de broers. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de broers heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.