School nodigt politie uit voor motivatie dag

foto narco De afdelingen Narcotica Brigade en Jeugdzaken van de politie hebben op donderdag 5 en vrijdag 6 november een tweedaagse voorlichtingssessie gehouden op de Surinaamse Technische School (STS). De leiding van deze school deed het verzoek om voorlichting te verzorgen  aan de leerlingen van de tweede en de derde klas. De leiding heeft de overweging gemaakt op grond van de kwetsbaarheid van de jeugd in de samenleving. Het doel is om de leerlingen weerbaar te maken voor de beïnvloeding in en rondom de school.

De leerlingen vonden de sessies leerrijk. Zij konden hun mening geven. Verder hebben zij beloofd ervoor te zullen waken geen verkeerde handelingen te plegen. De politie hoopt dat de leerlingen door deze sessie gemotiveerd zijn om het onderwijs proces succesvol af te ronden.

Er is informatie gegeven over drugs, alcohol, wangedrag en andere vormen van strafbare handelingen. De Narcotica Brigade, politie Jeugdzaken en polikliniek Verslavingszorg hebben geparticipeerd aan deze informatiedag.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.