Scholieren en leerkracht gewond na verkeersongeval

Zeven scholieren en een leerkracht zijn vanmiddag gewond geraakt nadat de autobus waarin zij zaten van achteren geramd werd door een vrachtwagen. De autobus met scholieren en leerkrachten reed over de Indira Gandhiweg. De autobus kwam vanuit de richting Zanderij gaande naar de richting Latour. Ter hoogte van het Rudge–project hield de buschauffeur staande als teken van respect voor een lijkstoet die vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden. Achter de autobus kwam een vrachtwagen gevuld met een lading zand aangereden. Deze vrachtwagen heeft de autobus toen van achteren aangereden.
Het gevolg van deze botsing is dat zeven scholieren en een leerkracht gewond zijn geraakt. Zij zijn allemaal overgebracht naar de afdeling S.E.H. van het Academisch Ziekenhuis. De door de slachtoffers opgelopen verwondingen lijken niet van levensbedreigende aard te zijn. De vrachtwagenchauffeur verklaarde, dat toen hij de autobus zag stilhouden hij gelijk op de rem heeft getrapt maar vanwege de lading zand, die hij vervoerde, de vrachtwagen niet gelijk tot stilstand kwam. Het gevolg was dat hij de autobus van achteren ramde. De autobus is zwaar beschadigd. Beide chauffeurs zijn in het bezit van een geldig rijbewijs. Deze zaak is in onderzoek bij de politie van bureau Lelydorp.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.