Schietincident te Nieuw Koffiekamp; vijf verdachten aangehouden

De politie van het bureau Brownsweg heeft op zondag 11 september na een schietincident vijf verdachten te Klaaskreek aangehouden. Het gaat in deze om de Silvano K. en Chefano A., beiden (20), de twee 17-jarigen S.A. en M.P. en Paphe N. (24).

Dit vijftal wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij het schietincident op 11 september te Nieuw Koffiekamp, waarbij Jelson M. geraakt is aan zijn rug. Het voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de verdachten vermoedelijk een oude vete hebben met het slachtoffer. Volgens getuigen bevonden de mannen zich in een kamp en op een bepaald moment hoorde zij schoten af gaan. Hierna liepen de vijf verdachten de kamp uit en namen plaats in een auto waarmee zij de plek verlieten. Met assistentie van de politie van Klaaskreek kon het vijftal worden aangehouden.

Het slachtoffer werd in bewusteloze situatie voor medische hulp overgebracht naar de R.G.D.-poli van Nieuw Koffiekamp. Van daaruit is hij met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Jelson is ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.