Schietincident aan de Tomatenweg

De politie van het ressort Calcutta te Saramacca kreeg in de morgen van donderdag 20 september een telefonische melding van een schietincident in de Tomatenweg.
Volgens de beller tevens benadeelde Marvin H. is er met een vuistvuurwapen tot twee maal toe geschoten op zijn voertuig. Dat de schutter bij hem bekend is als “Rasta”. Dat Rasta en een neef van hem -Marvin- op de locatie verschenen waren voor het bezichtigen van een mini tractor en een mini graafmachine. Marvin is de eigenaar van de tractor en van de graafmachine .
Volgens verklaring van Marvin geraakte hij op een bepaald moment in een woordenwisseling met Rasta toen hij die duidelijk maakte dat hij zijn machines niet voor hem wilde verkopen.
Voorts dat Rasta zo boos werd dat hij een vuist vuurwapen tevoorschijn haalde en daarmee schoten loste op zijn voertuig. Daarna verliet Rasta de locatie in een witgelakte personenauto van het merk en Toyota ; model “Crown”.
De carrosserie van de auto van de aangever vertoont kogelinslagen. Rasta wordt opgespoord.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.