Scherende man overvallen in zijn garage

Een 41-jarige man is op zaterdagochtend 18 juli, omstreeks half vijf, door vier criminelen overvallen; terwijl hij bezig was te scheren in de garage buiten zijn woning. Het slachtoffer werd door een van de criminelen bedreigd met een vuist vuurwapen.

Nadat de criminelen de man gekneveld hadden drongen zij zijn huis binnen en namen daaruit onder andere een geldbedrag, zaktelefoons en een laptop weg. Nadat de criminelen vertrokken waren gelukte het de benadeelde zichzelf te bevrijden en om hulp te zoeken. Hij heeft geen noemenswaardige letsels opgelopen. Dit strafbaar feit vond plaats in het werk resort van de politie van het bureau Uitvlugt.

Advies van de politie:
Als het niet noodzakelijk is moet u niet in de vroege ochtend buiten de beschermende muren van uw huis activiteiten ontplooien zoals in het boven vermeld geval. Weet dat sommige criminelen zich gedragen als roofdieren op jacht naar een makkelijke prooi.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.