Satish opgesloten voor oplichting

De 44-jarige Satish, K. is op dinsdag 3 december door de politie van het bureau Geyersvlijt opgespoord en aangehouden op een adres te Paramaribo Noord. Satish wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan oplichting. Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat hij een aantal personen heeft opgelicht.

Via Facebook maakte Satish bekent dat hij huizen en een appartement verhuurde. Een aantal woning zoekenden hebben toen contact met Satish gemaakt ten einde de huizen of het appartement bij hem te huren. Satish bracht zijn slachtoffers naar drie adressen en loog hen voor dat hij de huizen dan wel het appartement verhuurde. Hij wist de mensen met zijn leugen praat zover te krijgen dat zij hem een voorschot op de huur gaven. Verder loog hij ze voor dat hij nog het een en ander in orde moest maken alvorens zij hun intrek konden nemen in de huizen of het appartement en dat wanneer alles in orde was hij in contact zou treden met hun. Satish liet daarna niets meer van zich horen.

Een aantal slachtoffers stapten naar de politie en deden aangifte van oplichting tegen Satish. Satish ontkent dat hij de aangevers opgelicht heeft en zegt dat hij die mensen helemaal niet kent. De aangevers beweren echter het tegendeel. Hangende het onderzoek is Satish in verzekering gesteld.

Het vermoeden bestaat dat Satish nog meer slachtoffers heeft gemaakt. Die personen mogen in contact treden met de politie van het bureau Geyersvlijt indien zij ook aangifte tegen Satish willen doen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.