Sarwin aangehouden voor verduistering mobiel

De 25-jarige Sarwin, S. is begin december door de politie van het ressort Leiding aangehouden voor verduistering. De man heeft zich een mobiele telefoon van een vriend toegeëigend. Sarwin moest de telefoon voor zijn vriend houden maar gaf hem die niet terug.

De vriend zat met Sarwin in een taxi.  Bij aankomst op de plaats van bestemming, wilde de vriend zijn mobiel terug. Sarwan deed alsof hij niet wist waar hij dat toestel had gezet. De vriend deed in aanwezigheid van Sarwin zijn beklag bij de politie. Sarwan werd  ondervraagd en gaf toe het toestel bij zich te hebben. 

Hij overhandigde de telefoon echter zonder de sim- en memorykaart. De eigenaar nam zijn telefoon terug en wenste verder geen aangifte te doen. Sarwin die werd heengezonden, is op zaterdag 6 december door de politie  van Latour voor diefstal van een mobiele toestel van een andere benadeelde ingesloten.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.